Paikallinen Valkeakoski

Sexi kauppa miltä anaaliseksi tuntuu

sexi kauppa miltä anaaliseksi tuntuu

Minä nautin miehenä välillä paljon peppuseksistä naisen kanssa. Se on ihanaa vaihtelua, erityisen kiihottavaa, jotenkin tuhmaakin, vaikka mitä tuhmaa siinä on, kun kumpikin sitä haluaa. Mahtavaa on ratsastaa takaapäin peppuun, kun nainen on nelikontin. Miltä naisesta tuntuu peppuseksi? Liittyykö siihen jonkinlainen. 6/8. klo | Voi tuntua oikein hyvältäkin, tai sitten pahalta. En oikein tiedä, mistä riippuu. Onneksi on mies, joka aina huomioi mun tunteen, eikä halua tehdä mitään, mikä satuttaa. Niin haluan minäkin sitten sitä aina silloin tällöin. Kyllä se piristää kummasti. Mutta jos joku ei halua edes kokeilla, sitten ei halua. Miltä peniksen edestakainen liike emättimessä tuntuu?.

Sexi kauppa miltä anaaliseksi tuntuu - Falkenberg Erotisk

Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Oikeastaan mulla meni varmaan 6kk, ennen kuin seksi alkoi tuntua yhtään miltään. Eli kertokaa miltä se tuntuu ja miksi se tuntuu hyvältä te jotka ette kumminkaan saa orgasmia panemalla. Miksi ette saa jos kerran tuntuu hyvältä? En ole koskaan aiemmin kuullut tuollaisesta mistään virallisesta lähteestä ja olen kuitenkin yrittänyt pysyä ajan tasalla seksitutkimusten osalta. Googlen mielestä suurin osa. Eli siis. Miltä seksin pitäs tuntua? Mä tein ekaa kertaa kesällä, alussa tottakai sattu mut jälkeenpäin meni helpommi sisään ja ei sattunu ku vaa heti alussa sisäänmenos. Mut mul tulee koko ajan pissahätä ku se on sisällä ihan heti alkuvaiheessa ja monta kertaa pitäny keskeyttää akti "käyn vessas kauhee pissahätä". 3. tammikuu Monia miehiä uteluttaa ikuisuuskysymys siitä, että miltä se kalu oikein tuntuu emättimessä, miehet kun eivät kyseistä vehjettä omista. Usein naisten vas.

Sexi kauppa miltä anaaliseksi tuntuu - Trollhättan

Tästä syystä miehet tarjoavat suuseksiä kumppanilleen Bloggaajan vinkki onnellisesta avioliitosta sai ihmiset raivoihinsa: Kirpaisi ihan alussa vähäsen, sen jälkeen tuntui ehkä vähäsen silleen öhh, ahtaalta? Muuten tulee hätäilystä vain fiilis, että "ei mulle tätä enää". Täytäthän tietosi kaikkiin kenttiin. sexi kauppa miltä anaaliseksi tuntuu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *